Me ollaan lehdessä!

WP_20140319_002

Juttu sanataideryhmästämme uusimmassa ET-lehdessä 6/2014. Sama porukka, jonka kanssa syntyi Elämää se vain on -kirjan tarina. Enempiä en tässä löpise siitä miten hieno ryhmä meillä on, lukekaa lehdestä 🙂

Mainokset

Tietoja kahil77

Minä: Katja Hiltunen, kirjoittaja, hoitotyöntekijä ja perheenäiti, joka toteuttaa pieniä ja suuria unelmiaan. Onnea on. Sisältöä ja rikkautta hoiva-avustajan (kesästä 2014 alkaen lähihoitajan) työhön haen ikäihmisten sanataideryhmän vetämisestä.
Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 vastausta artikkeliin: Me ollaan lehdessä!

 1. Sokea kana sanoo:

  Hieno juttu ET-lehdessä, onnittelut!
  Olette kirjanteossa samanlaisia pioneereja palvelutalossa kuin Miina Savolainen aikoinaan lastenkodissa Voimauttava valokuva-projektin kanssa. Tietysti arjen aineellisten perusasioiden pitää olla kunnossa, mutta elämänlaatu tulee siitä, että saa mahdollisuuden käyttää kykyjään ja tuntea sitä kautta itsensä arvokkaaksi. Sellainen säteilee pitkälle ympäristöön ja yhteiskuntaan.
  Yle näyttää olevan käynnistämässä jotain hoivakoti-projektia. Siinä mukana ollut ammattilainen kertoi eilisessä A-studiossa, miten tärkeää henkilökunnankin hyvinvoinnille on se, millainen hoivakodin perustilanteesta nouseva henkinen ilmapiiri on.

  Tämä kokemus antaa sinulle kirjoittajanakin varmasti paljon virtaa. Toivotan inspiroitunutta jatkoa projektillenne!

  • kahil77 sanoo:

   Kiitos SK, ihminen on yksilönä arvokas, ihan jokainen. Sen ajatuksen kun antaa ohjata hoitotyötä, niin hoitajallakin on työpäivän päätteeksi hyvä mieli (vaikka väsyttäisikin) 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s