Valkoinen

Tähän asti nämä sivut ovat pysyneet tyhjinä. Minun sanani ovat olleet tyrehtyneinä jo kauan. On ollut vain työ, perhe ja suuri muutos. Nimittäin muutto. Koti on nyt purettu laatikoistaan uusiin neliöihin. Entiset kävivät ahtaiksi, emmekä enää viihtyneet niissä. Samoin kävi Vuodatuksen blogilleni, joka sulkeutuu ihan näinä päivinä. En enää viihtynyt siellä. Serverit kaatuivat ja kuvani katosivat, roskapostia syyti kymmenittäin joka päivä. Enkä minäkään ole enää se sama, joka Onnelisia alkoi aikoinaan kirjoittaa. Elämä on muuttunut ja minä siinä mukana. Vaikka sanotaankin, etteivät ihmiset muutu. Mutta kyllä muuttuvat. Elämä muokkaa ja kasvattaa.

Nyt opetellaan uutta kotia. Uutta blogia. Toivottavasti löydätte tänne, uudet ja vanhat lukijani!

Tietoja kahil77

Hei, kiva jos sua kiinnostaa, että mitä täältä löytyy. Täällä olen minä, oikein mihinkään kategoriaan sopimaton vähän sitä sun tätä oleva nuori nelikymppinen mutsi. Sitä joo kaikista eniten ehkä, äiti, jolle on annettu rakkauden hedelmiä neljä kappaletta. Kolme näistä tyypeistä hilluu enemmän tai vähemmän teini-ikäisinä edelleen tässä ahtaassa reilun sadan neliön kerrostalokämpässä, yksi päätti tänä syksynä täyden iän saavutettuaan hypätä vähän väljemmille vesille ja omaan asuntoonsa, en siitä moiti. Pyörii silti tämäkin tiiviisti arjessa mukana, jos ei muuten niin ajatuksissa on aina, ja pyykkikassin pudottaa säännöllisin väliajoin pesukoneen viereen ja lähtee taas jääkaapin kautta elelemään omaa elämäänsä omiin pieniin rivarineliöihinsä. Mutta minä, mitäs minä olen muuta? Hoitaja, entinen yrittäjä, nykyinen lähihoitajatyöntekijä, terveellisesti elää yrittävä lenkkeilijä, joka saattaa vähän nostella kahvakuulakin, jos siltä tuntuu, jos ei, niin sitten ei kuulat heilu. En laihduta, sillä tykkään mun pienestä pullataikinamahasta ja siitä että aviomiehellä, sitä kun olen myös, vaimo, on vähän jotain mitä halata. Vaikka en laihduta, pyrin pitämään painoni kurissa, siis kohtuullisissa lukemissa, eli liikuntaa ja terveellisiä järkipöperöitä täältä saattaa joskus löytää. Ja muuta? Ainakin luovan kirjoittamisen koulutusta on kertynyt, sanataideohjaustakin on tullut harjoitettua jonkin verran ja lokakuussa 2018 pitäisi olla kirjallisuusterapiaohjaajan paperit taskussa. Luen ja kirjoitan välillä paljon, toisinaan vähemmän. Sisusta en, enkä remontoi. Jos pankkitililtä löytyy vähän ylimääräistä, katselen hetken aikaa seiniä, joiden tapetit todellakin kaipaisivat päivitystä ja kylppäriä, jonka remonttia on suunniteltu viisi vuotta. Sitten kipaisen matkatoimiston sivuille ja varaan Alanyan matkan. Siellä on toinen koti, vaikkei siellä aivan sentään omaa asuntoa olekaan. Siellä olen kuitenkin kotonani, se on mun kesämaa. Lisäksi olen yhden, ei enää ihan pienen, erityispojan omaishoitaja. Palkka siitä hommasta on surkea, mutta rakkautta ja haleja saan viikossa yhtä paljon kuin joku toinen koko elämänsä aikana, joten päivääkään en vaihtaisi pois. Ei muuta kuin hyppää kyytiin, luvassa vauhtia ja vaarattomia tilanteita, kielioppivirheitä, laadultaan huonoja kuvia, itselleen nauramista ja ehkä välillä itkemistäkin, rauhallisia suvantohetkiä, tyyntä ja myrskyä. Mitäpä sitä kaunistelemaan, elämää. Live it love it.
Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

4 vastausta artikkeliin: Valkoinen

 1. Sokea kana sanoo:

  Onnea uuteen kotiin ja blogiin!
  Ihmisenkin muutos on näitä ”jo muinaiset kreikkalaiset -asioita”. Herakleitoksen vanha todistushan oli: kukaan ei voi astua kahdesti samaan virtaan, sillä sen enempää astuja kuin virtakaan ei ole enää sama. Ja onhan virta mukavampi asia kuin seisova vesi.

 2. kananlihalla sanoo:

  Kaikki muuttuu. Ei missään olisi mitään järkeä, jos ei muuttuisi. Mekin muutumme, onneksi. Nyt te olette muuttaneet. Kaikkea hyvää uuteen kotiin. Ps. Koska on tuparit! Pidäpä oikein isot ja kirjalliset.

 3. kahil77 sanoo:

  Kananlihalla: Kirjalliset tuparit kuulostaa kyllä aika hyvältä, minulta. Mutta loppuperhe tuskin yhtä kirjallista porukkaa. Katsotaan, jotakin tekisi mieli juonia…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s